Internationell paddel: tillväxt i Sverige och Finland

Paddle tennis är en sport i full renovering och tillväxt som hittills har haft sitt utställningsområde i Spanien, accepteras alltmer utanför våra gränser varje dag och är de nordiska länderna, mer specifikt Sverige och Finland, det land som har den högsta tillväxten Och det är att paddeltennis har genomgått en unik tillväxtfas i idrottsvärlden.
En modalitet som har sitt ursprung i Mexiko, börjar växa och presentera sig socialt i Argentina och sedan genomföra sin mognad och tillväxtfas i Spanien. Nu, med en ryggradsindustri och igenkännliga egenskaper för att starta en ny cykel, eftersom paddeltennis kastas i en fas av internationell expansion som efter många år har gjort det möjligt för nya länder att vara värd för denna nya sportmodalitet, inte bara som huvudkontor av professionella kretsar, men som hem för dess amatörfaset. Paddeltennis i Sverige Internationellisering inom paddletennis är som sagt en verklighet och fler och fler länder, särskilt i Europa, samlar stora siffror om paddelsportens tillväxt I alla dess aspekter. För många är fallen Portugal, Frankrike och Italien kända, men om det finns en exponent för den internationella verkligheten av paddeltennis utanför våra gränser, är det utan tvekan Sverige. Eftersom det nordiska landet har samlat en viktig tillväxt under det senaste decenniet Jag tycker att de senaste fem åren är de mest beryktade där paddeltennis redan är en verklighet inom fritiden vardagen för en stor del av befolkningen, en nyhet som, i priori, kolliderar med själva sportens logik, eftersom paddeltennis för det mesta äger rum i utomhus- eller utomhusformat, men Sverige har lyckats anpassa sig till sin väderförhållanden för att generera ett stort antal klubbar och inomhusbanor där branschen kan utvecklas, inklusive det stora engagemanget från fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic, grundare av Padel Zenter-klubben, och det har gjort dess tillväxt märkbar.
Det har faktiskt varit hans utställning, att den professionella paddelkretsen World Padel Tour har välkomnat Sverige som en av de grundläggande utnämningarna varje säsong i den internationella kalendern, en utvidgning som är märkbar och mycket efterfrågan genereras av industrin. Sverige konsumerar paddletennis och fler och fler användare letar efter och kräver den bästa produkten till ett konkurrenskraftigt pris för att kunna utveckla den nya idrotten som är så modern. I Padelmania har vi lagt märke till, och på vilket sätt denna tillväxt, som Sverige är en av länder som efterfrågar mest i vår online försäljningsvolym, överstiger varje år, i Sverige konsumeras den översta raden av paddelblad som Bullpadel, Babolat, Adidas, StarVieDrop Shot eller Mystica mycket, men också varje dag finns det en Högre behov av att få de bästa paddelskorna Asics, Babolat, Adidas eller K-Swiss. Och efter att ha analyserat verkligheten i Sverige kan vi säga att de mest sålda paddelbladen är Head Alpha Pro, Bullpadel Hack, Babolat Viper Carbon, Mystica Apocalypse 2.0 och Drop Shot Conqueror.
Paddeltennis i Finland Ett annat land som också drar nytta av denna våg av internationell expansion och som är en del av den enastående tillväxten utanför Spaniens gränser, det vill säga Finland. Finland är ett annat av de territorier som välkomnat en stor boom kring paddlingsporten, särskilt under de senaste fem åren där exponentiell tillväxt inom banbyggande och generation av nya Spelare är svåra att jämföra, så mycket att World Padel Tour bekräftade överföringen av rättigheter för Norden – Norge, Finland, Sverige, Island och Danmark – till den internationella operatören Nent så att den genom sin Viaplay-plattform skulle sända den bästa Paddeltennis i världen. Och i Finland uppmuntras fler och fler användare att skaffa den bästa paddelutrustningen och de väljer Padelmania som deras referens online-paddellager för att dra fördel av de bästa paddelbjudandena och de viktigaste rabatterna. paddeltennis av högsta kvalitet som Head Graphene 360 ​​Bela X, Adidas Adipower Ctrl 2.0 eller Bullpadel Vertex 02 är några av de populäraste modellerna ndados, men också andra mellanklasser som Mystica Carbon Attack LTD, NOX ML10 Pro Cup, StarVie Aquila och StarVie Aquila Pro, eller Vibora Black Mamba.At land där det också finns en märkbar efterfrågan på paddletennis, som t-tröjor av några av de bästa spelarna på World Padel Tour som Paquito Navarro, Miguel Lamperti, Maxi Sánchez, Franco Stupaczuk eller Juan Martín Díaz några av de mest sålda modellerna. En produkt som i allt högre grad ses i länder som Sverige eller Finland och som du redan kan njuta av på Padelmanía, din specialiserade paddeltennisbutik, där du kan få exklusiva erbjudanden på paddletennis.

No Comments

Post A Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.