• -14%
Nox -Nox-Equação Wpt 2021
Nox -Nox-Equação Wpt 2021
Nox -Nox-Equação Wpt 2021
Nox -Nox-Equação Wpt 2021
Nox -Nox-Equação Wpt 2021
Nox -Nox-Equação Wpt 2021
Nox -Nox-Equação Wpt 2021
Nox -Nox-Equação Wpt 2021

Nox-Equação Wpt 2021

Out-of-Stock
149,00 € 175,00 € -14%
Com IVA

Um dos modelos mais vendidos da Nox, ele volta a conquistar as pistas com o design exclusivo do circuito WPT. Pegue a Equação Nox WPT 2021!

 

Nox-ekvation WPT 2021

En av de bästa spanska märken tillägnad en värld av padel, återvänder med en otrolig samling redan tänker på nästa år 2021. Bland alla spadar i samlingen har han redan kastat Nox até marknaden finns det NOX-ekvation WPT 2021.

Det är en mångsidig padel racket av Nox, en av de bäst säljande modellerna, som återvänder med ny teknik och exklusiv design för WPT. En spade som manti-dimma dess karakteristiska mångsidighet för dess runda formato och medelbalans, rekommenderas até idrottare som spelar paddla intensivt, som letar efter en balanserad padel raquete att ta sina bästa slag från något område av banan.

Angående Hans Tillverkning, har företaget använt några av de bästa materialen på marknaden. Den innehåller en kombinerade glasfiber på ansiktena, med kol i ramen, för större spelaranpassning. De har däremot införlivat Eva HR3 gummikärna, för exceptionell toque och förbättra produktionen.

Vad Gäller Teknik, varumärket har sparat någon ansträngning i att utrusta den até fullo. Den har sistema antivibrations för en jämnare slag och förhindra skada, en konstruktion Struktur de dinamismo, som förstärker spaden för stabil, outstörtande escória Och Grov Surface-teknik, på ytan, med vilken du kommer att bevilja, até dina slag, större effekter.

Slutligen, som för dess projetarDominerar kol sett i form av en låg bikaka, för större delen av produktens yta, som kombineras med olika nyanser av blått och vitt för bryggan, logotipon och andra detaljer om spaden.

Funktioner i spaden Nox-ekvation WPT 2021

Dynamisk struktur: Teknik som garanterar ett bättre banda mellan materialen, vilket skapar en mycket mer hållbar padelracket med vilken du kommer att undvika brott.

Eva HR3 Gummi: Material som ingår i hjärtat av spaden. Det är en hög densitet gummi, med en något hårdare touch än vanligt. Det erbjuder större kraft med en stor kulutgång.

Grov yta: Ojämnhet inbyggd i ansiktet på spaden, med vilka att bevilja våra slag större effekter.

Nível de jogo
médio
Gênero
Homem
21149
(0/5) 0 Reviews
There are no reviews for this product yet.
Product added to wishlist