• -14%
Nox -Nox Wpt 2021
Nox -Nox Wpt 2021
Nox -Nox Wpt 2021
Nox -Nox Wpt 2021
Nox -Nox Wpt 2021
Nox -Nox Wpt 2021
Nox -Nox Wpt 2021
Nox -Nox Wpt 2021

Nox Wpt 2021

Out-of-Stock
149,00 € 175,00 € -14%
Tasse incluse

Nox modelli più venduti di Nox, torna a conquistare le piste con il design esclusivo del circuito WPT. Ottieni l' Nox WPT 2021!

 

Nox ekvation WPT 2021

En av de bästa spanska märken tillägnad en värld av padel, återvänder med en otrolig samling redan tänker på nästa år 2021. Bland alla spadar i samlingen har han redan kastat Nox till marknaden finns det NOX-ekvation WPT

Det är en mångsidig padel racket av Nox , en av de bäst säljande modellerna, som återvänder med ny teknik o exklusiv design for WPT. In spade som M anti-dimma dess karakteristiska mångsidighet för dess runda format och medelbalans , rekommenderas till idrottare som spelar paddla intensivt, som letar efter en balanserad padel racket att ta sina bästa slag frånde av got banomr.

Angående hans Tillverkning , har företaget använt några av de bästa materialen på marknaden. Den Innehåller e kombinerade glasfiber på ansiktena, med kol i ramen, för större spelaranpassning . Per durare a lungo infornare Eva HR3 gummikärna, per un tocco eccezionale o per una produzione.

Vad gäller Teknik , varumärket har sparat någon ansträngning i att utrusta den till fullo. Den har antivibrations system för en jämnare slag och förhindra skada, en konstruktion Dynamisk struktur , som förstärker spaden för stabil, outstörtande slag Och Grov Surface-teknik , på ytan, med vilken du kommer att bevilja.

Slutligen, som for dess Design Dominerar kol sett i form av en låg bikaka, forstörre delen av productens yta, som kombineras med olika nyanser av blått och vitt for bryggan, logotypen o andra retail om spaden.

Funktioner i spaden Nox -ekvation WPT 2021

Struttura dinamica: Teknik som Guarantee et bättre band mellan materialn, vilket skapar en mycket mer hållbar padelracket med vilken du kommer att undvika brott.

Eva HR3 Gummi: Material som ingår i hjärtat av spaden. Det är en hög densitet gummi, med en något hårdare touch än vanligt. Det erbjuder större kraft med en stor kulutgång.

Grov yta: Ojämnhet inbyggd i ansiktet på spaden, med vilka att bevilja våra slag större effekter.

Livello di gioco
Metà
Genere
Uomo
21149
(0/5) 0 Reviews
Non ci sono ancora recensioni per questo prodotto.
Product added to wishlist