• -14%
Nox -Nox-Équation Wpt 2021
Nox -Nox-Équation Wpt 2021
Nox -Nox-Équation Wpt 2021
Nox -Nox-Équation Wpt 2021
Nox -Nox-Équation Wpt 2021
Nox -Nox-Équation Wpt 2021
Nox -Nox-Équation Wpt 2021
Nox -Nox-Équation Wpt 2021

Nox-Équation Wpt 2021

Out-of-Stock
149,00 € 175,00 € -14%
TTC

L’un des modèles les plus vendus de Nox, il revient pour conquérir les pistes avec la conception exclusive du circuit WPT. Obtenez la équation Nox WPT 2021!

 

Nox-ekvation WPT 2021

En av de bästa spanska märken tillägnad en värld av padel, återvänder med en otrolig samling redan tänker på nästa år 2021. Bland alla spadar i samlingen har han redan kastat Le nox till marknaden finns det NOX-ekvation WPT 2021.

Det är en mångsidig padel racket av Nox, en av de bäst säljande modellerna, som återvänder med ny teknik och exklusiv design för WPT. En spade som Manti-dimma dess karakteristiska mångsidighet för dess runda format och medelbalans, rekommenderas till idrottare som spelar paddla intensivt, som letar efter en balanserad padel racket att ta sina bästa slag från n’got område av banan.

Hans Angende Trèves, har företaget använt några av de bästa materialen på marknaden. Den innehåller et kombinerade glasfiber p’ansiktena, med kol i ramen, f’r st’rre spelaranpassning. De har däremot införlivat Eva HR3 gummikärna, f’r exceptionell touch och f’rrbättra produktionen.

Vad gäller Teknik, varumärket har sparat n’gon ansträngning i att utrusta den till fullo. Den har système antivibrations för en jämnare slag och förhindra skada, en konstruktion Struktur Dynamisk, som f’rst’rker spaden f’r stabil, outst’rtande slag Och Grov Surface-teknik, på ytan, med vilken du kommer att bevilja, till dina slag, större effekter.

Slutligen, som f’r dess ConceptionDominer kol sett i form av et låg bikaka, för större delen av produktens yta, som kombineras med olika nyanser av blâtt och vitt f’r bryggan, logotypen och andra detaljer om spaden.

Funktioner et spaden Nox-ekvation WPT 2021

Dynamisk struktur: Teknik som garanterar ett bättre band mellan materialen, vilket skapar en mycket mer hållbar padelracket med vilken du kommer att undvika brott.

Eva HR3 Gummi: Matériel ingâr i hjärtat av spaden. Det är en hög densitet gummi, med en något hårdare touch än vanligt. Det erbjuder större kraft med en stor kulutgång.

Grov yta: Ojämnhet inbyggd i ansiktet p’spaden, med vilka att bevilja v’ra slag större effekter.

Niveau de jeu
Moyenne
Genre
Homme
21149
(0/5) 0 Commentaires
Il n'y a pas encore d'avis pour ce produit.
Product added to wishlist