Nox -Nox -Equation Wpt 2021
Nox -Nox -Equation Wpt 2021
Nox -Nox -Equation Wpt 2021
Nox -Nox -Equation Wpt 2021
Nox -Nox -Equation Wpt 2021
Nox -Nox -Equation Wpt 2021
Nox -Nox -Equation Wpt 2021
Nox -Nox -Equation Wpt 2021

Nox -Equation Wpt 2021

Out-of-Stock
€175.00 €175.00 -15%
Tax included

One of nox's best-selling models, it returns to conquer the trackswith the exclusive design of the WPT circuit. Get hold of the Nox Equation WPT 2021!

 

Nox -ekvation WPT 2021

En av de bästa spanska märken tillägnad en värld av padel, återvänder med en otrolig samling redan tänker på nästa år 2021. Bland alla spadar i samlingen har han redan kastat Nox till marknaden finns det NOX-ekvation WPT 2021.

Det är en mångsidig padel racket av Nox , en av de bäst säljande modellerna, som återvänder med ny teknik och exklusiv design för WPT. In spade som M anti-dimma dess karakteristiska mångsidighet för dess runda format och medelbalans , rekommenderas till idrottare som spelar paddla intensivt, som letar efter en balanserad padel racket att ta sina bästa slag från något område av banan.

Angående hans Tillverkning , har företaget använt några av de bästa materialen på marknaden. Den Innehåller at kombinerade glasfiber på ansiktena, med kol i ramen, för större spelaranpassning . De har däremot införlivat Eva HR3 gummikärna, för exceptionell touch och förbättra produktionen.

Vad gäller Teknik , varumärket har sparat någon ansträngning i att utrusta den till fullo. Den har antivibrations system för en jämnare slag och förhindra skada, en konstruktion Dynamisk struktur , som förstärker spaden för stabil, outstörtande slag Och Grov Surface-teknik , på ytan, med vilken du kommer att bevilja, stöter dina tillre slag.

Slutligen, som för dess Design Dominerar kol sett i form av en låg bikaka, för större delen av produktens yta, som kombineras med olika nyanser av blått och vitt för bryggan, logotypen och andra retail om spaden.

Funktioner i spaden Nox -ekvation WPT 2021

Dynamisk struktur: Teknik som guarantee ett bättre band mellan materialen, vilket skapar en mycket mer hållbar padelracket med vilken du kommer att undvika brott.

Eva HR3 Gummi: Material som ingår i hjärtat av spaden. Det är en hög densitet gummi, med en något hårdare touch än vanligt. Det erbjuder större kraft med en stor kulutgång.

Grov yta: Ojämnhet inbyggd i ansiktet på spaden, med vilka att bevilja våra slag större effekter.

Game level
Medium
Gender
Man
21149
(0/5) 0 Reviews
There are no reviews for this product yet.
Product added to wishlist